If your browser doesn't have javascript enabled, click here TreZzoR Tracker - Tracker movie DB

Navigace

Tracker movie DB - Bláznovo zlato



Bláznovo zlato

Fool's Gold
Základné údaje:
USA, 2008
Režia:
Andy Tennant

Hrajú:
Matthew McConaughey (Finn), Kate Hudson (Tess), Donald Sutherland (Nigel Honeycutt), Alexis Dziena (Gemma Honeycutt), Ewen Bremner (Alfonz), Ray Winstone (Moe Fitch), Kevin Hart (Bigg Bunny), Malcolm-Jamal Warner (Cordell), Brian Hooks (Curtis)

Žáner:
Komédia

Vedľajší žáner:
Dobrodružný / Thriller / Romantický

Hodnotenie:
70%
Hodnotení: 1
HomerJ

Obsah:

Americká komedie vypráví o pátrání po potopeném pokladu ze ztroskotané lodi. Hledá ho nejen zadlužený Finn, s nímž se rozvádí jeho žena Tess, ale i parta gangsterů.
Americká komedie Andrewa Tennanta, která spojuje dobrodružný žánr s romancí, vypráví o hledání potopeného pokladu z lodi Aurélie, která v 18. století ztroskotala v Karibiku. Věčný outsider Finn a jeho žena Tess, která má pocit, že honbou za zlatem ztratila osm let, se právě rozvádějí. Ona se chce vrátit do Chicaga a dostudovat, on je přesvědčen, že konečně našel to správné místo, kde se Aurélie potopila. Jenže není jediný, kdo prahne po objevu, který by vyřešil všechny jeho finanční problémy. Je tu i rapper a gangster Velký Králík a jeho nohsledi... V hlavních rolích Matthew McConaughey, Kate Hudsonová, Donald Sutherland ad.   (oficiální text distributora)


Späť

Tvoje hodnotenie:
Vice smajliku



HomerJ01/02/2011 16:13:57
Tuto dvojku som si obľubil