If your browser doesn't have javascript enabled, click here TreZzoR Tracker - Tracker movie DB

Navigace

Tracker movie DB - Street Kings



Street Kings

Street Kings
Základné údaje:
USA, 2008
Režia:
David Ayer

Hrajú:
Keanu Reeves, Forest Whitaker, Hugh Laurie, Chris Evans, Cedric the Entertainer, Jay Mohr, Terry Crews, Naomie Harris, Common, The Game, Martha Higareda, John Corbett, Amaury Nolasco, Noel Gugliemi, Clifton Powell, Emilio Rivera, Kate Clarke

Žáner:
Akční

Vedľajší žáner:
Krimi / Drama / Thriller

Hodnotenie:
80%
Hodnotení: 2
HomerJ

Obsah:

V Los Angeles už téměř žádný policajt není čistý a Tom Ludlow (Keanu Reeves) je toho zdárným příkladem. Důkazy se objevují jen tam, kde se to jeho týmu hodí a korupce je na denním pořádku. Problémy začnou ve chvíli, kdy se jeho partner, detektiv Terrance Washington (Terry Crews) rozhodne za Tomova tvrdého nesouhlasu se vším skoncovat a stát se pro změnu poctivým policajtem. Washington je zavražděn přímo před Ludlowovýma očima a ten, pronásledován pocitem vinny se pouští ještě spolu s mladým detektivem (Chris Evans) do pátrání po vrazích. Pravda však může být mnohem horší než si dokázal představit a jisté je jen to, že ulicemi poteče krev.

O scénář ke KRÁLŮM ULICE se postaral James Ellroy, který má za sebou úspěšné projekty jako je L. A. - PŘÍSNĚ TAJNÉ nebo ČERNÁ DAHLIA. Na režisérskou židli pak usedne David Ayer, který si svůj režijní debut odbyl v DRSNÝCH ČASECH. Kromě Keanu Reevese se ve filmu objeví i Hugh Laurie, kterého proslavila role doktora House ve stejnojmenném seriálu, nebo také držitel oscara Forest Whitaker.


Späť

Tvoje hodnotenie:
Vice smajliku



10/09/2009 21:56:09
Velice kvalitni herecke vykony podrzene zajimavym pribehem o zkorumpovanych policajtech Dobra krimi podivana
HomerJ04/09/2009 19:50:38
Keanu super vykon