If your browser doesn't have javascript enabled, click here TreZzoR Tracker - Tracker movie DB

Navigace

Tracker movie DB - Pozemšťan



Pozemšťan

The Man from Earth
Základné údaje:
USA, 2007
Režia:
Richard Schenkman

Hrajú:
David Lee Smith (John Oldman), Tony Todd (Dan), John Billingsley (Harry), Ellen Crawford (Edith), Annika Peterson (Sandy), William Katt (Art), Alexis Thorpe (Linda Murphy), Richard Riehle (Dr. Will Gruber)

Žáner:
Sci-Fi

Vedľajší žáner:
Drama

Hodnotenie:
100%
Hodnotení: 1
HomerJ

Obsah:



Zaujímavosti
Film na sebe upozornil tím, že byl distribuován přes internetové peer-to-peer sítě a jeho tvůrci za to uživatelům těchto sítí poděkovali.

Příběh k Pozemšťanovi byl poslední prací Jeroma Bixbyho, kterou ukončil na své smrtelné posteli v roce 1998. Bixby diktoval scénář svému synovi Emersonovi. Po smrti Jeroma Bixbyho scénář dostal Richard Shenkman a za 200 000 dolarů film natočil


Na rozlúčkovom večierku na odľahlej chate profesor John Oldman urobí šokujúce priznanie svojím kolegom zo školy. Tvrdí, že je nesmrteľný a na tomto svete pôsobí viac ako 14 000 rokov. S touto myšlienkou rozpútal názorovú prestrelku medzi zúčastnenými. Pomiatol sa, alebo je jeho rozprávanie pravdivé? Konečný scenár k tomuto dlhodobo chystanému projektu dopísal Jerome Bixby (Star Trek) na smrteľnej posteli už v roku 1998.   (jojoping)


Späť

Tvoje hodnotenie:
Vice smajliku



HomerJ01/02/2011 16:47:59
skvelý film a stačilo k tomu iba 1 miestnosť, 1 večer a 1 kromaňonec

"Hodinky nemerajú čas, hodinky merajú iba sami seba"